هیأتیها بدانند (1)
نقش هیأتهای مذهبی و جایگاه مردمیِ آن بر هیچکس پوشیده نیست. شاید بزرگترین پایگاه دینی ـ ملی در جامعه اسلامیِ ما، هیأتها و محافل مذهبی باشند. هرچه قدر، قدر و ارزش یک هیأت در میان مردم شناخته شده و والا باشد، میزان تأثیرگذاری آن بر مردم نیز بیشتر خواهد بود. باتوجه به این نقش ارزشمند، بسیاری از ضعفها و قوتهای فرهنگی را که در میان هیأتیها و جوانان علاقهمند و محب اهلبیت علیهمالسلام دیده میشود، به نوعی میتوان با هیأتهای مذهبی و برنامههای آن مرتبط دانست.
اگر امروزه جریانهای عزاداری و سینهزنی میان جوانان از شکل سنتی - که در قدیم رواج داشته - تقریباً به طور کلی خارج شده و از شکل سنتی، به شکل هیجانی و جوانپسند گرایش پیدا کرده، بیگمان هیأتها، به خصوص هیأتامنای هیأت، در این گرایش نقش مؤثری داشتهاند. مگر یک مداح میتواند بدون هماهنگی با مسئولین هیأت، پشت میکروفن مداحی برود و یا حضور او استمرار بیابد؟!
همچنین اگر برنامه یک هیأت، با وجود همه این هیجانات و شور زدنها و سبک جدید به شکل آرام و متین خود تداوم یافته و همهی وزانت سبک سنتی در برنامههای مذهبی را حفظ کرده، بیگمان باید نقش مسئولین هیأت را در لابهلای برنامههای آن هیأت جستوجو کرد.
شاید تمامی آن چه در این قسمت (#هیأتی_ها_بدانند) میآید، مورد عنایت و توجه هیأتیها و تأیید ایشان قرار نگیرد، به هرحال سعی بر این شده بر حسب اصل «ما لا یدرک کلّه لا یترک کلّه» و برحسب وظیفه اخلاقی، شرعی و نیز تعهدی که در قبال مسائل فرهنگی کشور بر عهدهی هر انسان با وجدانی است، با دستاندرکاران(خادمین) محترم هیأتها، نکاتی را در قالب (#هیأتی_ها_بدانند) و با برگرفتن از بیانات و راهنمائی بزرگان در میان مینهیم.
همچنین از مخاطبین بزرگوار خواهشمندیم تا این کانال(حسینیه مجازی) را به دوستان هیأتی خود معرفی کنند.
التماس دعای خیر